Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització.

Ho entenc, accepto

Avis legal

ACAMINAR TRAVEL, S.L. compleix els requisits establerts a la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació Comerç Electrònic, així com en la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre protecció de dades de caràcter personal i amb aquesta finalitat ha creat el següent Avís Legal:
 
INFORMACIÓ GENERAL
ACAMINAR TRAVEL, S.L.
Puig Oriol, 3117730 Llers - Girona
C.I.F B55130702
Dades d'inscripció en el Registre Mercantil.
Rg. Merc. de Girona Tom: 2863 Foli: 127 Fulla: GI-53.283 Inscripció 1 ª.
 
Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya amb la Llicència GC-2584
 
POLÍTICA DE PRIVACITAT
ACAMINAR TRAVEL S.L. protegeix les dades personals segons el que estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades i el Reglament de Mesures de Seguretat. La informació sobre la protecció de dades personals que realitza ACAMINAR TRAVEL SL es troba recollida en la Política de Privacitat.
ACAMINAR TRAVEL S.L. ha adoptat els nivells de seguretat exigits per a la protecció de les dades personals.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Tots els drets de propietat industrial i intel·lectual del lloc web www.acaminartravel.com i dels seus continguts (textos, imatges, sons, àudio, vídeo, dissenys, creativitats, software) pertanyen a ACAMINAR TRAVEL SL o, si s'escau, a terceres persones.
Igualment, tots els noms comercials, marques o signes distintius de qualsevol classe continguts en aquesta pàgina web estan protegits per llei.
 
ENLLAÇOS
ACAMINAR TRAVEL S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços externs que, si s'escau, poguessin incloure en el lloc web, ja que no té cap tipus de control sobre aquests, per la qual cosa l'usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions de ús que regeixin en els mateixos.
ACAMINAR TRAVEL S.L. es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes al lloc web, podent canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que presta com la forma en què aquests apareguin presentats o localitzats.

ImprimeixCorreu

Copyright © 2012 ACAMINAR TRAVEL SL, c/ Puig Oriol, 31 17730 Llers, Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya amb el GC- 2584. Tels. +34 972 52 89 71, +34 636 49 08 31. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    social facebook box white 24   FLICKR - FOTOS
 

Tots els drets reservats. Nota Legal - Condicions generals