Aquest lloc utilitza cookies pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització.

Ho entenc, accepto

Parc Natural dels Ports

Dates: del 28 d'abril a l'1 de maig. TASTET D'ESTELS A LA TERRA ALTA  (QUEDA 1 PLAÇA)

A la seva vessant de la Terra Alta els Ports són un terreny extraordinàriament accidentat d’una riquesa orogràfica complicada. Els fenòmens geològics es succeeixen port rere port descobrint nous escenaris naturals a cada pas. Tot i els intents per humanitzar-ho ha restat salvatge, guardant entre les seves parets una gran riquesa biològica. En són testimoni els nombrosos masos avui abandonats i en runes. Us proposem d’endinsar-nos en aquest laberint natural tot descobrint la seva diversitat natural.

 

 • Riquesa paisatgística.
 • Indret de gran interès geològic.
 • Diversitat natural, és fàcil observar cabres salvatges i grans rapinyaires. Poblacions amb encant.
 • Itineraris aquàtics.

ITINERARI:

Dia 1. Estrets d’Arnes, seguint el curs del riu Valls, un tastet de la ruta dels Estels del Sud. Aquí trobarem nombrosos masos i pastures abandonades, testimoni de l’intent de l’home per conquerir aquestes terres des de temps prehistòrics.

Dia 2. Punta Madranya i Punta de l’Edrera. Des de la bonica àrea de La Franqueta, tot seguint el fons del salvatge Barranc del Carrer Ample ens dirigim a un dels skylines més impressionants dels Ports per resseguir la seva carena. Trobarem aquí algunes de les formacions geològiques més impressionants del Ports. No oblideu el vostre lot per gaudir de l’interior d’alguna de les coves que trobarem pel camí!

Dia 3. El Parrissal. Un recorregut aquàtic tot resseguint el riu Matarranya travessant passarel·les i ponts per un dels indrets més extraordinaris i impressionants dels Ports. Gaudirem del camí sense presses, apropant-nos als nombrosos gorgs, descobrint la flora I fauna i els testimonis de l’ocupació prehistòrica en forma de pintures rupestres per arribar a les Gúbies del Parrissal, un estret franquejat per parets de més de 100 metres d’alçada.

Dia 4. Les Roques d’en Benet. Aquesta fabulosa formació geològica ens ha estat acompanyant durant tots els dies, com un gegant que ens observava... Així que, per acomiadar la nostra estada als Ports, el visitarem tot caminant per les seves rocalloses parets nues, representatives del caràcter d’aquestes terres.

DIFICULTAT: Mitjana, caminades entre 5 i 6 hores.

GUIA: Ivan Muñoz

ALLOTJAMENT: Aquest cop estarem en règim de mitja pensió a Lo Corral d'Arnes en habitacions dobles i triples.

MATERIAL: L'habitual que portem per anar d'excursió: sabates de tresc, motxilla, paravents, folre polar, buf, capelina, ulleres de sol, crema protecció solar. Recomanem també portar sabates d'aigua per algun tram de l'itinerari i llum frontal per visitar alguna cova. No cal portar sac de dormir.

INSCRIPCIONS: Les places són limitades, per tant quan abans millor, trucant als telèfons 972 52 89 71 , 636 49 08 31 o enviant un missatge a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

PREU PER PERSONA:  

 • 395 euros en habitació doble (Consulteu disponibilitat)
 • 355 euros en habitació triple.

INCLOU:

 • Guia d'ACAMINAR TRAVEL 
 • Allotjament en règim de mitja pensió.
 • Assessorament en el material.
 • Assegurança bàsica d'accidents.

NO INCLOU:

 • El transport fins el punt de sortida.  Nosaltres podem posar-vos en contacte per compartir els cotxes i despeses.
 • Els dinars, que seran de pícnic, ens els poden preparar en els mateix lloc on dormirem. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------

ACAMINAR TRAVEL SL (agència de viatges formada per guies de muntanya)
Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya: Llicència GC 2584
Reg. Merc. Girona Tom: 2863 Foli: 127 Full: GI-53.283 Inscripciò 1ª
DOMICILI: c/ Puig Oriol, 31
17730 Llers, GIRONA
Tels. 972 52 89 71, 636 49 08 31

Copyright © 2012 ACAMINAR TRAVEL SL, c/ Puig Oriol, 31 17730 Llers, Inscrita al Registre de Turisme de Catalunya amb el GC- 2584. Tels. +34 972 52 89 71, +34 636 49 08 31. Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.    social facebook box white 24   FLICKR - FOTOS
 

Tots els drets reservats. Nota Legal - Condicions generals